Bra kommunikation handlar inte om att skrika högst, utan om att säga rätt sak, till rätt person, i rätt ton.

 
 

Are you
listening?

 
photo-1453738773917-9c3eff1db985.jpg
 
 

För mig är kommunikation en superkraft. Om man använder den rätt kan fantastiska saker hända. Kommunikation hjälper oss att möta andra människor, förstå varandra och förändra sådant vi inte tycker om, som inte fungerar eller helt enkelt bara behöver en knuff i rätt riktning. Med bakgrund inom CSR och arbete med socialt ansvar är jag lite extra svag för att jobba med projekt som på ett eller annat sätt gör skillnad.

 Det kan handla om att använda kommunikation för att skapa en bättre arbetsplats, ge fler människor möjlighet till ett drägligt liv, eller om att få ut en produkt på marknaden som kommer förändra vardagen för en specifik målgrupp. Brand New Start är mitt sätt att göra gott utifrån det jag kan. Det är mitt sätt att ge någon en riktig chans. Och verktyget? Kommunikation.

 
 
 
 
 

strategisk
kommunikation

&

marknadsföring i
sociala medier

 
A05A8746-2.jpg
 

ta hjälp av en kommunikatör

Är du i behov av att lansera en produkt för att ge den rätt förutsättningar att komma ut på marknaden? Eller har du kanske behov av att se över ditt etablerade företags varumärke för att bättre leva upp till de krävande 90-talisterna vid arbetsintervjun? Eller är du kanske ett nyetablerat företag som är i behov av en kommunikationsplan för att ha en chans att konkurrera om kunderna? 

Oavsett vilken kommunikationsinsats du är i behov av så finns det några frågor som är grundläggande. Vad vill du förmedla? Varför? Till vem vänder du dig? När är rätt tidpunkt att kommunicera? I vilka kanaler når du bäst din målgrupp och hur bemöter du dem för att de ska lyssna? Genom att ta hjälp av någon som vet vikten av att ha ett bra svar på relevanta frågor så är det lättare att nå dina kommunikationsmål. Jag är en av dem och det här är vad jag gör.

 
Screenshot 2016-09-04 07.12.11.png
 

VARUMÄRKE & STRATEGI

Varför finns vi? Hur ska vårt varumärke kännas och upplevas? Vad gör vi för skillnad? Vad gör vårt erbjudande unikt från våra konkurrenter? Genom att ta fram en varumärkes- och kommunikationsplattform stärker du ditt företags möjligheter att upplevas just så som du önskar. Medan varumärkes- och kommunikationsplattformen berättar vad man är och vad man vill vara så är kommunikationsstrategin den kompass och karta som hjälper dig som företag att nå dit du vill.

Screenshot 2016-09-04 07.15.39.png

Marknadsföring i
sociala medier

Att finnas och synas i sociala medier är inget självändamål. Utan en strategi och väl genomtänkt innehåll kan närvaro i sociala medier snarare stjälpa än hjälpa.

 
Screenshot 2016-09-04 07.15.14.png
 

Hemsida

Har du ett behov av att synas? Om du tar hjälp av mig behöver du inte lägga mer än några tusenlappar för att komma igång. Jag hjälper dig skapa en hemsida som både är snygg, personlig och fyller behovet - att få ut budskapet om din produkt/tjänst så att du kan börja bygga varumärket för ditt eget företag.